Färgad flytning inte missfall

Jag och pappan har en överenskommelse. Vi googlar inte symptom och dylikt för att sedan försöka hitta svaren på familjeliv.se eller viforaldrar.se.
Jag kan öppet medge att den här regeln mest uppstod pga att jag slänger mig på nätet så fort jag har minsta känning av minsta lilla whatever, vilket ytterst sällan leder till att jag blir lugnad.
Dealen är att vi får leta efter information på 1177.se, men i stort sett inget annat.

Jag klarade inte detta i helgen.
I veckan fick jag en liten rosafärgad flytning, och en eller ett par dagar senare fick jag en grumlig brunaktig flytning (troligen gammalt blod från den första lilla blödningen).
Jag googlade mest för att dubbelkolla att detta var ok och ganska vanligt och inget att oroa sig för, och använde därmed inte mitt filter avsett att sålla bort ”fel” slags länkar. Hamnade således på en sida som kändes som ett missfalls-forum, och som ni kanske förstår gjorde det inte susen. Massa kvinnor skrev om att de hade fått en färgad flytning, och att det sedan inte hade gått bra. En del av dem hade trott att allt var lugnt, de hade inte haft ont eller så, men sedan på ultraljudet var fostret dött, eller så hade de fått en större blödning senare, som var ett missfall.
När jag började bli lite smått skärrad över detta ville jag hitta något lugnande, och då sökte jag på ”färgad flytning inte missfall” men fick inte upp det jag hoppades på, nämligen en lång lista på lyckliga mammor som det ändå hade gått bra för. Jag hittade några enskilda rader, men det är överväldigande många fler som skriver om det värsta scenariot, och när allt man hittar när man googlar är trådar om missfall blir man lätt lite nedstämd.

Så jag tänkte utöka antalet rader om ofarliga färgade flytningar.
Jag vill bjuda in alla som har haft färgad flytning/blödning utan att fått missfall att kommentera här nedan, för att ge nästa person som gör samma sökning lite mer underlag som stöder tesen att det inte nödvändigtvis håller på att gå åt skogen.
Och för att poängtera en viktig sak: jag tycker såklart inte att det är något som helst fel med att dela med sig av sina upplevelser om missfall, så missförstå mig inte när jag bara efterfrågar positiva utfall. Tanken är bara att man här ska kunna läsa om riktiga kvinnors riktiga upplevelser där de kände samma rädsla och oro som en själv, men där det ändå gick bra. Hur det egentligen kommer gå för den enskilda läsaren vet ju ingen, men vi kan nog enas om att man inte mår bättre av att läsa om missfall när man är orolig nog för att börja googla sina symptom.
Och hur det kommer gå för mig vet jag ju inte heller, så jag är för tillfället ingen hjälp.
Jag får bara invänta ultraljudet 3 mars och hålla tummarna för hjärtslag.

Alltså; om du hade färgade flytningar/små blödningar under graviditeten som sedan ledde till ett friskt barn, PLEASE SHARE.

Att bara hitta missfalls-historier sabbade min helg något (och det blev inte bättre när jag sedan fick hög feber, särskilt inte eftersom vi var i London, där man ofta planerar in andra grejer än att ligga med feberfrossa i hotellsängen).
Men nu har jag ringt Mama Mia, och barnmorskan där lät så fett icke-oroad av det jag berättade att jag faktiskt blev lugnare. Man får sköra slemhinnor och allt det där, så det var nog ingen fara. Och febern skulle jag inte oroa mig för, det går så mycket influensa nu, ta Alvedon så den lägger sig bara.

Fan vad gött. Då kanske det inte är helt kört då?

*Uppdatering för dig som inte läser bloggen regelbundet och därmed redan vet detta; det gick bra även för mig. Födde senare världens friskaste bebis 🙂 

 

134 reaktion på “Färgad flytning inte missfall

 1. Här kommer en positiv historia. 🙂

  Jag hade rosa och lite brunaktiga flytningar nästan varje dag runt vecka 8-10 (tror att det var någonstans då). Det var inte massor, men ändå, dom fanns där och gjorde mig orolig. Fick en tid för VUL och där fick jag se en liten groda med tickande hjärta. Idag är min lilla groda snart 1 år och 9 månader gammal, fullt frisk och helt underbar.

  Vet att det är olika för alla. Till mig sa både barnmorskan på VUL och min egna barnmorska på MVC att det är jättevanligt med färgade flytningar speciellt i början av en graviditet.

  Hoppas detta fick dig lite mindre orolig. Om oron blir för stark tycker jag att du ska boka tid för ett VUL, det brukar lugna ner oron. 🙂

 2. Hade 3 små blödningar med sonen och har haft en med denna ^^ Graviditet skapar sköra slemhinnor och de är vanligt med en liten färgad flytning 🙂 Känner nog fler som haft än inte haft (alla sluta lyckligt) ^^ 🙂

  • Tack Amanda! Jag tror de flesta som är gravida har läst och fått berättat för sig att det är vanligt, men om man googlar det (som en idiot jag känner gör ibland) så är nästan det ENDA man hittar forum-sidor om när det inte gått så bra. Och då är det skönt att läsa om vanliga människor som vittnar om att det minsann kan vara helt ofarligt också. Så tack för ditt bidrag! 🙂

 3. Hej! Med mitt andra barn, som just nu ligger i min famn, hade jag småblödningar under tre perioder under första trimestern. Första gången var jag så sjukt orolig, men efter att ha sett att det i alla fall fanns ett hjärtslag, i vecka 8, blev det lättare. Och min son är vid god vigör!

 4. Här är en till som haft små blödningar i början av graviditeterna! Hade en blödning i v.13 och fick till å med mensvärkkänsla på det! Som tur va hade jag tid för vul senare den dagen och där kunde jag tydligt se en livs levande bäbis. Läkaren förstod min oro så hon gjorde även ett vanligt ultraljud där man kunde se hela bäbisen och alla möjliga organ.
  Med andra ord, en blödning behöver absolut inte var någon fara!

 5. Jag har inget barn att visa upp än då jag bara är i v 11 men för ca en månad sen blödde jag i några dar och hade som kramper i magen i ett par dagar. Blev orolig och fick tid för tidigt vul i v 7 och där var den en liten med ett hjärta som slog allt var jättebra. 🙂

  • Då hade jag också blivit orolig! Precis sånt här är ju så himla skönt att läsa om för den som just fått en liten blödning eller får konstig värk i magen, att det inte behöver betyda något farligt alls.
   Tack för att du delar med dig, Camilla! <3

 6. Hej,

  Nu har inte jag fått mitt första barn ännu eftersom det fortfarande jäser i magen. Men iaf. Here I go…

  Dagen jag gick in i vecka 10 gick jag upp och kissade på morgonen. När jag torkare mig såg jag blod. Det var inte rosaflytning-blod eller efter-sex-blod utan rent blod.. Jag fick panik och ringde 1177. De bad mig åka till akuten. Jag och sambon väntade nervöst i 9 (!!) timmar på gynläkaren som var ensam på hela sjukhuset och alltid fick akuta operationer som gick före oss (såklart).

  När läkaren kom så gjorde vi VUL. Allt såg jättefint ut och han kan inte svara på varför jag blödde. Mest troligt var känsliga slemhinnor. Hur som helst hade jag slutat blöda strax efter toalettbesöket. Läkaren sa också att allt såg så bra ut så han kunde meddela oss att vi var över på ”den säkra sidan” och inte behövde räkna ner till vecka 13 för att vara lugna.

  Vår bebis hade utvecklat alla organ perfekt och lilla hjärtat slog, bebis rörde sig och mådde prima!

 7. Alla som har skrivit här…. tack!!!!! Jag fick sån panik ångest! fick reda på att jag var gravid förra veckan och nu fick jag en liten blödning i vecka 7… kommer kolla upp det men tack alla för att ni lagt upp så jag kunde hitta detta ❤❤❤❤❤

  • Hej Hanna, vad bra att du blev lite lugnad av vad du fick läsa här. Dela gärna till andra i samma sits och glöm inte att kommentera igen när bebisen kikat fram 😉 Kram och lycka till!

 8. Hej! Jag hade små blödningar och/eller färgade flytningar nästan varje dag de första 20 veckorna av graviditeten. Tre gånger fick jag störtblödningar och åkte in till gynakuten men de kunde aldrig se var blödningarna kom ifrån. Nu har jag en liten dotter på ett år och allt gick bra. Vissa blöder hela graviditeten sa de till mig. Det var inte roligt såklart men visar att det kan vara helt ok.

 9. Vilket bra inlägg
  Har haft rosa flytningar vid båda mina graviditeter utan att få missfall. Fått blödning efter samlag, orgasm utan penetrering samt om jag tagit i lite på gymmet.
  Med första barnet fick jag även en lite större röd blödning som varade ca 2 dagar. Var så pass så de kom lite även i trosskydd och jag var helt inställd på att det var kört men han är idag en fyllt frisk liten kille. Men då var jag helt säker på att jag fått missfall. Trots den erfarenheten var jag precis lika orolig andra gången jag blev gravid och fick upprepade blodiga flytningar ungefär varannan vecka.

 10. Vilket bra initiativ!

  Med min första graviditet fick jag till och med ”mens”, jag testade inte ens förrän jag haft ”mens” i fyra dagar och den liksom inte verkade komma igång ordentligt. Smärtan kändes konstig också. Övertygad om att jag hade nån slags livmoderinflammation gjorde jag ett graviditetstest för att jag visste att det skulle vara första frågan vården ställde om jag sökte. Och ja, det var positivt och resultatet sitter just nu två meter ifrån mig och vrålar TUUUT till sin tågbana. 😉

 11. Tack så mycket för detta.
  Är bara i vecka 6 men redan livrädd för minsta lilla förändring!

  Att läsa det här hjälper väldigt mycket.

 12. Åh, jag började nästan gråta av lycka när jag såg att det verkar helt normalt med en liten liten blödning som kan va en färgad flytning, när man läser på familjeliv blir man bara deprimerad och orolig och väldigt osäker, jag rekommenderar nog också att hålla sig borta från sådana trådar/sidor. Men samtidigt förstår jag dom som vill dela sina tankar och känslor. Är nog dock inget att läsa när man bär på barnet.
  Jag blev jätteglad och lugnare när jag såg det här alla inlägget och alla kommentarerna, mer positiva inlägg som detta skulle nog hjälpa massor med kvinnor i världen <3
  Ha det bra alla och ta hand om er, jag ska bokmärka den här sidan så jag kan gå in att läsa ofta <3 kram

 13. Tack!! Är i precis samma situation just nu och är superorolig. Jätteskönt att kunna läsa om att det gått bra för många. Vi har redan ett bokat ultraljud om en vecka, så eftersom det knappt var en blödning utan bara lite rosa avvaktar vi tills dess.

  • Ville återkoppla om att vi igår var på ultraljud och fick se en livlig liten bebis som verkade må bra i den mån man kan se iallafall. Haf haft rosa flytbingar vid två tillfällen hittills.

 14. Alltså TACK du som skapade detta blogginlägg. Alla säger att det är vanligt men hör aldrig om några direkta solskenshistorier. Nu är jag lite lugnare inför VUL imorgon.

 15. gravid i vecka 7 och vaknade med bruna flytningar och har haft hela dagen nu. Orolig såklart men minns samtidigt hur jag i min förra graviditet som resulterade i världens bästa unge att jag hade både bruna flytningar då och då samt blod i trosan en gång. Kan tillägga att jag mådde piss när blödningen kom, svimmade och var totalt slut, kunde knappt röra armar och ben pga stickningar men ändå gick det galant och var inget jag hade behövt oroa mig för.

  tack för detta inlägg!

 16. Säger som andra, TACK! Verkligen.
  I min andra graviditet fick jag en blödning i vecka 12, inte jättestor men klarröd som liksom rann ner i toaletten, och fick ha binda under en dag.
  Den graviditeten är idag en 11 år gammal unge!
  En cool grej var att barnmorskan som förlöste mig sa när hon inspekterade moderkakan: ”har du haft en blödning runt vecka 10-12?” Det är tydligen vanligt att man blöder lite då för att moderkakan tar över helt.
  Är nu i vecka 6 och fick idag en rosafärgad flytning. Började såklart googla runt även om jag vet att det är väldigt vanligt och hittade hit!
  Tusen tack för det!

 17. Hej alla, jag tackar för att ni delar med er av positiva händelser efter blödning. Jag är i vecka 11 (10+1) och har haft ljusrosa flytningar kanske 7-8 ggr hittills och igår för första gången en röd blödning på pappret, trosskydd och i toaletten. Jätteorolig men det lugnade sig till att endast komma litegrann på pappret vid toabesök.
  Idag lite ljusbrunt.
  I onsdags tog BM cellprov och såg att livmodertappen var irriterad och lättblödande så hon sa att det lär komma blödning.
  Vi var på VUL i vecka 8 och då fanns ett pulserande hjärta och litet foster på ca 9,5 mm.
  Jag är orolig då jag 2016 fick ett försenat missfall, i v 10 konstaterandes att inget foster fanns och förmodligen hade den dött redan i v 3,. Jag är 44 år och jag och sambon kämpade i 4 år och gav upp hoppet på att få barn och då hux flux plussade vi 13 november. Total lycka och på det oron att inte få behålla detta mirakel.

  • Håller tummarna för er! Det är så otroligt jobbigt innan den delen av graviditeten för man känner rörelser, tycker jag, för innan dess är det ju svårt (omöjligt?) att veta vad som pågår där inne. Och extra svårt om man som du (och jag) har en historia av missfall.
   Jag hoppas innerligt att den där lilla centimetern ni såg senast på UL växer och frodas inuti dig! Kramar ❤️

   • Hej, tyvärr fick vi väldigt tråkiga nyheter den 29 december. Vi åkte till gynakuten då jag fick liten blödning igen. Där gjordes UL och läkaren konstaterade att fostret inte hade vuxit alls sedan vecka 7, tyvärr fanns inte hjärtslag heller. Så ännu ett försenat missfall.
    Just nu känns allt bara tomt och smärtsamt. Jag fyller 45 i sommar och vet hur dåliga chanser vi har att få barn. Varken jag eller sambon har barn sen innan och vi träffades först för 5 år sedan och har mer eller mindre försökt sen efter första missfallet för 4 år sedan,
    Man känner sig så ensam i sin sorg. Visst känner jag andra som varit med om missfall också, MEN de har barn. Vill inte trampa på några tår men det är faktiskt än värre att inga barn ha och veta att tiden rinner ut för oss 🙁

    • Åh nej…! Jag är så hemskt ledsen, Pia.
     Jag håller verkligen med dig om att det är något helt annat att få missfall när man inte redan har barn jämfört med att inte få ett efterlängtat syskon.
     Jag vet att jag inget kan säga som tröstar dig i denna sorg så jag skickar istället en stor dos medsysterlig kärlek och omtanke ❤️

     • Tack för dina fina ord. Min sambo är den mer positiva av oss just nu, han försöker se det positiva i att vi ändå blev gravida. Jag förstår hans tanke men jag hade ju velat slippa gå igenom ett missfall till.
      Kanske vänder vi oss till Danmark. Sista chansen är äggdonation via Ryssland eller Lettland. Det steget måste jag dock fundera på då det i s f inte blir mina gener :(.

 18. Hej!
  Jag var i vecka 9+4 och fick en kraftig blödning med klumpar , de bara rann när jag satt på toan och blödde igenom flera bindor och jag ringde barnmorskan i panik som sa att det låter som ett missfall och sa att jag skulle åka till gynakuten i Huddinge ,vilket jag gjorde. Jag fick göra ett vaginalt ultraljud där dem kunde se att jag inte har fått ett missfall utan troligtvis en mensblödning. Dem kunde även se att jag hade två tickande hjärtan i magen så nu är jag gravid i vecka 17 med tvillingar 😀
  Dock har jag var extremt orolig efter blödningen , då är det skönt att läsa om folk som vart med om liknande . 🙂

 19. Tack för det här inlägget! Det visar på vilket stort behov det fortfarande fyller efter flera år… 🙂

  Jag är i v. 12+4 och fick precis en blodblandad flytning och blev direkt jätteorolig. Då gjorde jag ändå KUB i förrgår och där syntes en pigg liten räka. Men, ändå orolig. Jag tycker att jag ”känner något” långt ner i ena sidan- inte så att det gör ont… men ändå. Håller tummarna för att allt är bra.

  Nu till det positiva! När jag var gravid med min femåring hade jag mindre blödningar vid två tillfällen efter v.22. Båda gångerna blev jag inlagd på antenatalen för observation, men ingen orsak kunde hittas. Min egen teori är att något blodkärl brustit under toabesök när jag varit hård i magen, haha. Födde en frisk flicka i alla fall!

  • Blödningar efter vecka 22 hade skrämt vem som helst, så tack för att du delar med dig av att det i ditt fall inte var någon fara.
   Hoppas den här graviditeten kan skippa fler blödningar nu och erbjuda lite mer smooth sailing. Det kan vara påfrestande nog att bära ett liv inom sig utan adderad oro.
   Kram och lycka till! ❤️

  • Update v. 20.
   Haft ytterligare pytte-blödningar men allt såg bra ut på RUL och jag känner den livliga krabaten varje dag! Teorin från förra graviditeten kvarstår därför… blodkärl som brister ex. när jag ska bajsa haha

 20. Tusen tack till dig som startade tråden. Jag är 45 år o gjorden en IVF för ngr dagar sen. Gör detta tillsammans med min partner. Haft vattniga flytningar sen insättningen och idag så jag en liten orange fläck. Det hjälpte så mkt att läsa detta ♥️

  • Det är så fint att den här tråden fortfarande är till nytta efter flera år. Jag gillar att kvinnor stöttar varandra på det här sättet, det känns vackert på något sätt.
   Hoppas allt går väl för dig och din partner, Sophia ❤️

 21. Hej! Har också hittat hit via googlande pga rosa/blodblandade flytningar till och från sedan v 20 ungefär. Har undersökts av läkare, allt sett fint ut och hypotesen var känsliga slemhinnor, men så det ställer till det med oro… Födde för tre dagar sedan en frisk liten pojke. Så skönt att det här inlägget finns! 🙂

 22. Jag är gravid med första barnet I v14, v 15 om 2 dagar. I vecka 11 gjorde jag ett VUL I samband med utskrift av trombyl (blodförtunnande). Allt såg fint ut och bebis hjärta slog. Allt har varit bra utan blödning i graviditeten, fram till v 12 då jag fick lite ljusbruna flytningar. Blev såklart orolig, men fick råd av barnmorskan att det är normalt. Yttligate 1 vecka senare fick jag en större brun/rosa blödning där det t.om kom ut som koagulerat mörkbrunt blod i toan. Blev livrädd och fick tid hos läkaren på förmiddagen några timmar senare. Läkaren klämde och kände på min mage, använde både fingrar och instrument i mig. Gjorde både vaginalt ultraljud och ultraljud på magen. Bebisen mådde prima! Hjärtat slog fint, den rörde sig, hon kunde inte hitta något fel på varken mig eller bebisen. Jag blev såå lättad! Så blödningen var ”oförklarlig”, MEN! Trombylen/blodförtunnande kan göra så att man blöder lättare. Alla kärlen och slemhinnor är sköra i vanliga fall, och nu är jag mer lättblödande. Blödningen avtog och nu har jag 2 dagar senare bruna flytningar när jag torkar mig efter toabesök. Såklart lite nojig att jag ska behöva ha det såhär hela graviditeten, det gör mig inte så glad precis, men har öite accepterat det nu. Rutinultraljudet är om 4 veckor och jag längtar så! Lycka till alla blivande oroliga mammor, det värsta händer inte alltid. Alla graviditeter är olika!

  • Ååå vad du hjälpte mig nu, går på blodförtunnande sen vecka 4 och nu är jag 7+2 fick ljus brun flytning när jag torka mig men inget annat konstigt så känns ändån skönt att läsa att det är vanligare när man tar blodförtunnande

   • Samma här! Är i v.13 och började med blodförtunnande för ca en vecka sen , fick en ljusrosa flytning igår som nu är brun.
    Har funderat på om det kan ha med det att göra , så känns bra att läsa detta.

 23. Är nu i graviditetsvecka 6+2. För ca 1 vecka sedan började jag märka att jag har brunaktiga, rosaktiga och nu även rödaktiga flytningar. Det gjorde inte särskilt ont i magen men det kändes ibland. Idag ringde jag till gynnottagningen då jag pratat med min läkare och hon så att för säkerhets skull ska jag göra VUL för att slippa vara orolig. Så bokade tid om vecka. En ”snäll” kärring i telefonen ville först inte ge mig nån tid alls och även sa: ”Om det ser bra ut nu så betyder det inte att det ska se bra ut imorgon…” Jag blev så paff så jag sa att jag mer orolig nu än innan jag ringde. Jag tror hon i telefonen blev lite fundersam och gav mig tid för VUL. Så vi får se vad det blir. Hoppas att jag är orolig i onödan. Men Gud att man måste tigga och tjata om att få tid bara för att se att allt ser bra ut…

  • Men vilken sjuk kommentar! Så skulle man ju kunna resonera genom hela graviditeten isåfall.
   Hoppas att det bara var falsklarm och att allt går bra. Håller tummarna för dig!

 24. Efter både mf och ma i historian, så blev jag riktigt orolig bör jag började blöda i ca v. 10 under min tredje graviditet… Tänkte att det var kört och det inte skulle bli 3e gången gillt som vi hoppats på.. Mannen va tvungen o jobba med så första gången jag åkte in själv till gyn akuten.. Men fick gå ut med glädjetårar ❤️ fick se ett tickande hjärta på en frisk bebis som nu är 9 månader snart, ligger och sover bredvid mig. Hamnade här idag för jag är gravid igen 6+0 idag, och hade en liten blödning igårkväll. Så vet ju det kan gå åt båda hållen, men skönt att få läsa här, hoppet ökar då

   • Wow. Jag är i v.10, befinner mig på andra sidan jorden och fick idag rosa flytning när jag torkade mig. Jag blev livrädd och grät i timmar efter att ha googlat runt och pratat med min läkare här… tog en promenad på stranden för att samla mig och kom hem till detta forum. Tusen tack för detta, känner mig lugnare.. om 2v har jag VUL så hoppar allt går bra tilla dess.

 25. Tack för en peppande och superbra tråd för alla oss oroliga gravida! Drabbades av missed abortion i höstas och är nu gravid igen i vecka 11. Hade en relativt stor röd blödning (som en mens) för nästan två veckor sedan och har sedan dess haft brun-rosa flytningar nästan varje dag. Fick vänta fram till igår på ett ultraljud, en riktig pina minst sagt. Allt såg bra ut och ett litet hjärta tickade så fint ❤️ Tack för era berättelser som lugnar mig när jag fortfarande tvivlar på att det ska gå bra!

  • Tack Michelle! Jag hade också en MA efter mitt första barn och när vi sedan blev gravida igen (med IVF) så var jag vid ett eller två tillfällen helt säker på att det hade gått illa igen. Jag åkte in på ultraljud och pratade redan i bilen dit med sambon om hur länge vi skulle vänta innan vi provade igen med något av våra frysta ägg. Men nu har jag precis nattat lillebror på 3 månader så allt gick bra trots mina farhågor ❤

 26. Efter att ha läst en massa sorgliga historier och nästan blivit säker på att mina småblödningar betydde det värsta så hittade jag hit och fick lite lugn. Idag hade jag kontakt med en barnmorska och hon sa att mindre blödningar är extremt vanligt i början av graviditeten eftersom att livmodern både växer och ”rensar sig”. Hon sa att så länge jag inte blöder igenom en binda så ska jag inte oroa mig. Sen får vi se hur det går, jag är bara i vecka 7 än så länge 🙂 Men det kändes i alla fall väldigt skönt att läsa alla upplevelser här och jag vill också dela med mig av att färgad flytning/mindre blödning inte måste innebära missfall. Jag önskar att den här sidan kommit upp tidigare i min google-jakt. Tack för att du skrev det här inlägget som bjöd in till en mer nyanserad bild! <3

 27. Tack för denna sida. Jag liksom många andra när jag läser denna tråd har googlat ihjäl mig på detta ämne. Familjeliv delar både bra & mindre bra slut. Jag är gravid i vecka 7. Denna vecka hade jag inskrivning hos bm. Precis innan mötet fick jag en brun flytning. BM sa att det är väldigt vanligt, men oron ökade ändå trots det. Därefter har jag har flera bruna flytningar. Igår bokade jag in en tid för ultraljud, men dessvärre var det för tidigt för att se något så jag behöver åka dit igen om 10 dgr för uppföljning då storleken bara är i vecka 5. (och det kan stämma givet det var då jag blev befruktad) men oron är ofantlig just nu. Det går inte att tänka på något annat just nu än detta & jag är extremt orolig. Tack för denna sida som uppmuntrade mig lite ialla fall.

 28. Hittade hit i september i typ vecka 8, hade brunfärgade flytningar och orosgooglade, och beslöt mig för att skriva här om det gick bra ändå.

  Nu ligger en frisk liten flicka bredvid mig, en vecka gammal, född i 40+6. Det gick bra ändå. 🙂 tack för detta inlägg, vilken fantastisk idé!

  • Tack för att du hittade tillbaka hit för att avrapportera att det gick bra ❤ Och stort grattis till tösen!

 29. Hej
  Vilket fantastiskt initiativ
  Ligger här ruvardag 7 blir det väl. Hade insättning 1v sen. Har både lutinus och trombyl. Natten mot idag var svår att sova. Gjorde inte ont men rumlade runt. Nu vid 17 när jag skulle sätta in 2 lutinusen av 3 så hade det kommit rosa lutinusklegg i trosskyddet. Kom även när jag stack upp applikatorn. Blev lite lugnare av detta

 30. Hej och tack för den här hemsidan! Jag har precis hittat hit efter att ha googlat så mycket! Haft bruna flygningar i mer än en vecka , både på trosskydd och på pappret efter toabesök! Inga stora mängder men klart man blir orolig. Är i vecka 8+2! Barnmorskan ville inte se mig och sa att jag ska vänta några dagar till och att det kan vara missfall och önskade mig lycka till. Men jag lyckades boka en tid för undersökning hos gyn. Imorgon! Är super super nervös då mina bröst gör inte lika ont längre!… men efter jag har läst detta från er kan jag nu sova lite bättre och tänka positivt inför imorgon!

  • Hej Anna! Jag är i samma sits som du, ska till gyn imorgon (är gravid i v.6+5). Hur har det gått för dig? Jag är så nervös!

 31. Hej igen
  Testade positivt idag, svagt svagt streck men positivt. Och i blodblandat vatten känns helt bisarrt. Ultraljud om 3v nu.tack för att det fanns nått positivt att läsa.
  Håller mina tummar och tår nu hårt!

 32. Hej
  Testade positivt i fre och sedan i måndags har jag haft först ljusrosa flytningar för att sen bli gammelrosa och nu är de klarrörda. Kommer inte så mycket men lite grann då å då. Känns inte som att det är så bra å sippra ut lite då å då. Läst om att det kan vara moderkakan som ligger för livmoderöppningen och skaver. Har inte lust att röra på mig så värst mycket då kommer det igång.. Kommer en lite dusch var 2-3 h kanske. Tror inte det är nått som är fel i övrigt har inte ont. Tärande på psyke att se blod titt som tätt bara. Sparat stickan med plussat på tar fram och tittar på dem då å då, för att liksom försäkra mig att jag kom ihåg rätt. 3 ivf nu så har ett par besvikelser i bagaget..

 33. Hej. Det var fint att få läsa alla kommentarer och berättelser när allt gått väl trots blödningar, flytningar, smärtor och oro.
  Jag är i vecka 10, fick idag en brun flytning eller blödning, det rann lite i trosan och sen kunde jag torka bort resten. Det kom strax efter att jag gett mig själv en orgasm.
  Jag var orolig och rädd, känner mig ännu lite nervös. Men efter att jag pratat med läkare och barnmorska och nu läst detta ska jag väl kunna ta det lungt och vila.
  Tack alla som delar med sig, det är verkligen skönt att läsa denna tråd jämfört med många andra med hemska scenarion. Och tack du som startade tråden!
  ❤️

  • Vad bra att du kunde bli lite lugnad av alla positiva berättelser som samlats här ❤
   Jag tycker folk mest pratar om på vilka sätt det är fysiskt jobbigt att vara gravid, och det är det ju, men man borde prata mer om den mentala biten. Jag har aldrig varit så orolig som när jag varit gravid, och då i synnerhet den första trimestern såklart.

 34. Alltså jag är SÅ glad för den här tråden! Jag och sambon hade sex och på toa upptäckte jag rosa på pappret. (V.6) Blev jättenojig och började googla. Glad att jag ganska snabbt hittade hit… har nu läst alla kommentarer och nu känner jag mig lugnare.
  TACK! <3

 35. Varit på ett första besök hos barnmorskan idag. Då är det väl dags att börja tro på detta trots mina småblödningar. Vägt tagit blodprov/blodtryck, urinodling pratat kost och vanor. Lite svårt att ta in dock jag måste se ett tickande hjärta först är jag rädd men har med mig hem litteraturen jag fick idag. Kost och om att vänta barn som jag ska småkika i lite nu
  Tidigt än V5.

  • Tyvärr gick det inte vägen den gången var kemisk graviditet tyvärr. Var tungt att ta emot beskedet på UL V 8. Tog tid för kroppen och psyket och kicka igång igen.
   Men det är bra att denna sida finns, bevisligen så funkar det för många.

 36. Ett enormt stort tack till kvinnan som skapade denna fantastiska idé ❤

  Jag gjorde precis som ni andra,orosgooglade när jag såg en liten brun flytning och fick panik. Jag är i vecka 8, snart 9 o har mått jättebra hittills och följt alla råd om kost och vad man bör och inte bör göra. Har varje gång jag torkat mig varit lite rädd för att få något på pappret. O så hände det idag. Ska på ul om bara en vela men nu vill jag ha en tid tidigare.

  Iallafall, tack vare att jag hittade denna sida så vågar jag slappna av lite. Tusen tack för alla fina som.delar med sig o grattis till alla blivande mammor!

 37. Tack för det här inlägget och kommentarer. Är i vecka 5+5 med andra barnet. Hade inte en dropoe blod med henne, men fick en droppe blod på pappret i helgen och lite brun flytning och lite rött på pappret idag.

  Hoppas på det bästa, tack för riktiga historier om när det gått bra!

 38. Tack för den här tråden! Den gav mig mycket lugn när jag i vecka 9+5 fick blodig/bruna flytningar under ett dygn. Jag kollade med min barnmorska som sa att det var normalt, kan t.ex ske om man gått en väldigt lång promenad eftersom man har så mycket extra blod i livmodern och blir känsligare där. Nu i vecka 12+5 var jag på ultraljud och allt såg toppen ut 🙂 Tack alla som delat sina erfarenheter och berättelser detta!

 39. Tack för denna fantastiska tråd! Här har ni en BM som själv suttit o sagt ”små blödningar i början av grav är heeelt normalt”. Nu är jag själv i denna sits, läst troligen de flesta inlägg på familjeliv om detta ämne. Haft bruna flytningar i 3 dagar, mensen är försenad med 1 vecka. Vågar fortfarande inte ta ett grav.-test. Har precis som många andra en historia med missfall, lång ofrivillig barnlöshet och är mitt uppe i infertilitetsutredning. Om några dagar ska jag o sambon ta ett grav.-test, får nästan ångest av tanken. Haft otaliga negativa test i min hand senaste åren. Men nu får jag lite mer hopp och lite mindre gråt i halsen när jag går på toa och möts av små bruna flytningar.

 40. TACK för denna tråd! Jag sitter här och torkar tårarna då jag precis upptäckte brunaktig blödning på pappret när jag torkade mig. Är i v. 5, och blev så himla orolig.
  Är 45 år och varit så lycklig sen en vecka tillbaka då jag plussade efter vårt första försök att bli gravida. En enda gång och vi lyckades vilket kändes som ett mirakel i min ålder.
  Nu när jag såg den brunaktiga flytningen så blev jag så himla orolig och då var det så himla skönt att läsa om era upplevelser. Det lugnar och tröstar.
  Har inte VUL förrän om 3 veckor.
  Känns som en evighet.
  Så tack för att ni gav mig hopp nu!

 41. STORT J%VLA TACK TILL DEN SOM STARTADE DETTA INLÄGG.
  Gravid i v5, nu när jag var på toa så upptäckte jag att pappret var rosa när jag roekat mig, givetvis googlade jag och hittade endast negativa sidor och började få ont i både mage och rygg. Hittade hit och det onda släppte direkt. Det var alltså oron som lurade mig att jag kände smärta. Känner mig så lugn nu. Även om man fortfarande undrar lite så är jag inte alls lika orolig längre. Tack!

 42. Jag hade bruna flytningar ett par gånger under vecka 5-8 under min första graviditet och idag är han en fullt frisk pojke på 2 år.

  Nu är jag gravid igen och såklart nervös för dessa bruna flytningar trots att det gick bra förra gången, så skönt att läsa om fler solkskenshistorier än bara min egen 🙂

 43. Hej, jag undrar om någon/några har erfarenhet av att få blödningar efter samlag/orgasm och samtidigt få minskade graviditetssymtom, och att det också gått bra? Gjorde tidigt VUL v. 6+2 och då tyckte läkaren sig se hjärtaktivitet. Hade redan då fått minskade symtom men de har kommit och gått lite, nu har de minskat än mer och jag blir så orolig då jag gått igenom ett fördröjt missfall tidigare. Är i vecka 7+1 nu.

 44. Hej.
  Känns skönt att läsa här, då jag haft missed abortion innan och pausade 2 veckor sedan.
  Vet dock inte vilken vecka jag är i, men mellan 5-6.
  Ska på tidigt VUL imorgon, men fick idag bara 30 min efter vanlig flytning en rosafärgad flytning.
  Blev genast orolig, då man är rädd för annat.

  Men dessa svar dom är här lugnade mig lite och hoppas såklart att det finns ett liv imorgon när man ska kolla.
  Enligt gyn skulle jag bara fortsätta som vanligt, då det kan va slemhinnorna.

  • Hej.
   Känns skönt att läsa här, då jag haft missed abortion innan och plusade 2 veckor sedan.
   Vet dock inte vilken vecka jag är i, men mellan 5-6.
   Ska på tidigt VUL imorgon, men fick idag bara 30 min efter vanlig flytning en rosafärgad flytning.
   Blev genast orolig, då man är rädd för annat.

   Men dessa svar dom är här lugnade mig lite och hoppas såklart att det finns ett liv imorgon när man ska kolla.
   Enligt gyn skulle jag bara fortsätta som vanligt, då det kan va slemhinnorna.

 45. Lovade mig själv att skriva i denna tråd om RUL såg bra ut då alla tidigare kommentarer lugnande mina oroliga tankar när jag började googla.
  I vecka 17-18 hade jag ont i magen, ont i underliv dagligen, med smärtor som liknade mensvärk. När sedan bruna flytningar kom under helgen ställde jag in mig på det värsta. Nu, vecka 19, har jag varit på RUL och fått se en frisk och i högsta grad levande liten pojke med mycket energi.

 46. Hej!

  Är så glad att jag hittade den här tråden. Har oroat mig och googlat hela dagen och äntligen hittade jag hit. Jag gick igenom ett missed abortion i april och då var jag i v.11 bara en vecka innan första UL:( Det tog riktigt hårt på mig och den gången började det hela just med bruna flytningar. Nu är jag gravid igen, i v.6+2 och fick en brun flytning efter en lugn löprunda idag. Haft några små blödningar sedan dess under dagen, kanske eventuellt lite molvärk. Jag är livrädd, får inte göra VUL förrän om 2 veckor. Kände innan jag hittade den här tråden att jag bara grävde ner mig totalt, men nu känns det bättre. Tack!❤️ Någon mer som haft missed abortion men blivit gravid igen (+ ny blödning) och det gått bra?

   • Hej! Jag hade som du, ett missed abortion i min första graviditet som startade efter 12 fullgångna veckor, började med bruna flytningar. Nu har jag en dotter sedan det och när jag var gravid med henne fick jag också bruna flytningar men det gick ju bra. Gravid igen och har nu jag haft småblödningar i över en vecka, ljusrosa flytning, lite rödare, brunt, lite rött igen.. började i början av v.12, blir tokig. TUL på fredag iallafall.

 47. Hej!

  Tack för denna sida, känns lite bättre nu efter jag läst alla kommentarer även om oroskänslan fortfarande är där.

  Jag är gravid i vecka 7(6+5) och fick imorse efter mitt toabesök en ljusrosa blödning på pappret och har även haft en liten ljusrosa fläck i trosskyddet efter. Blev jätteorolig och ringde barnmorskan som sa att det behöver inte vara något dåligt utan det är väldigt vanligt med små blödningar tidigt i graviditeten.

  Jag hade redan ett inplanerat tidigt ultraljud nu på fredag då jag och min sambo har försökt blivit gravida ett tag men det har inte gått, har varit hos en fertilitetsläkare som upptäckte att min slemhinna inte fungerade som den skulle den var tydligen ”ihopklibbad” vad det nu är, han berättade iaf att detta är en komplikation från mitt tidigare akuta kejsarsnitt (detta är 5 år sen), för att göra en lång historia kort så sa han i princip att jag inte kan få barn om jag inte gör denna operation. Den operationen skulle jag gjort i torsdags och väl där på sjukhuset så visar det sig att jag är gravid med ett litet mirakel, hur det nu gått till. Jag och min sambo blev såklart chockade men samtidigt väldigt glada då vi inte har något gemensamt barn. Så allt med denna graviditet är inget som liknade min första.

  Håller nu tummarna att allt ser bra ut på fredag, känns lite tryggare när jag läst om att fler upplevt blödningar tidigt och att det sedan gått bra

   • Det har gått bra, har haft två blödningar sen jag skrev och har fått gå på två ultraljud. Allt såg jättebra ut och den lilla där inne växter som den ska.

    De sa det till mig nu efter andra blödningen att jag inte behöver vara orolig om det inte är en kraftig blödning såklart. Men det är ju lättare sagt än gjort men försöker iaf tänka positivt.

 48. Tack!
  Vilken magisk sida. Jag har nyss fått veta att jag är gravid v5. Så rädd imorse när jag fick rosa/bruna flytningar. Hoppas på det bästa. Tack igen!

 49. Vaknade i morse och hade som så många fler här ovanför brunt i trosskyddet.

  Att man googlar är helt sjukt men så hittade jag hit & är Så tacksam!
  Tacksam att hoppet inte är över!

  Jag har gjort äggdonation och tillför Progynon och Lutinus, är i v5+3. Så nu väntar jag och hoppas!

  All styrka hopp och kärlek till er andra krigare❤❤❤

 50. Så tacksam för den här tråden. Har lugnat min oro för stunden iallafall! Fick reda på igår att jag mest troligt är gravid i v.5. Var på gynmottagningen den 20e för ett återbesök efter att jag opererat bort en äggstockscysta som tyvärr tog med sig ena äggledaren. Så nu är jag väldigt orolig för att drabbas av utomkvedsskap. Har haft bruna flytningar av och till i några dagar (trodde först att det var mensen som var påväg först) men graviditetstestet visade 2-3 veckor efter befruktning. Min läkare sa att jag fick kontakta henne om jag hade några funderingar och detta tycker jag absolut räknas som en! Uppdaterar sen hur det går!

  • Bruna flytningar är ju gammalt blod och det är ju fullt möjligt att det kommer ut nu eftersom du sa att du va hos gyn 20:e… håller tummarna för dig ☺️

  • Hej! Nu är det länge sedan jag skrev i den här tråden! Jag hade bruna flytningar vid tidpunkten för mitt positiva graviditetstest och allting har gått bra. Är nu gravid i v.32 och allt har hittills sett fint ut!

 51. Jag fick brun flytning för nån vecka sen i vecka 6. Ringde MVC som lugnade direkt och sa att det är såå vanligt tidigt och att de får säkert 2 samtal om dagen om samma sak. Blev lugn när jag kände att det bevisligen är så vanligt.
  Varför skrivs det inte ännu mer om detta på de stora officiella sidorna undrar jag, eftersom så många uppenbarligen har dem 🙂

 52. Hej!
  Vill dela med mig och förhoppningsvis lugna någon så som denna tråd lugnade mig.
  Runt v5-6 hade jag bruna flytningar flera gånger om dagen, varje dag. Jag grät varje dag och mådde så dåligt men höll ut ca 2 veckor innan jag gjorde UL och fick se ett hjärta som slog och såg allt bra ut! Efter det avtog flytningarna och jag kunde slappna av i 1-2 veckor innan jag fick en konstig smärta långt ner i magen, kändes som hugg ibland och dagen efter fick jag flytningar igen. Dock bara 1 gång på morgonen och en gång runt lunchtid. Panikångesten kom tillbaka direkt men jag valde att härda ut 2 veckor till Kub om det inte kom mer, vilket det inte gjorde. Däremot upplevde jag att mina symtom avtog vilket oroade mig ytterligare.
  Igår var jag på KUB (v.12+3) och fick se en gullig bebis vars hjärta som slog så fint och armar och ben som sparkade! Barnmorskan sa att de allra flesta mår bra som mig (utan symtom) så det är inget att oroa sig för, det är bara att njuta!
  Det var en sån lättnad och nu hoppas jag på en mindre orolig fortsatt graviditet.
  Hoppa på positiva besked för alla er andra också, en eller flera färgade flytningar behöver inte vara något farligt, har läst om så många som det gått bra för, och nu kan även jag styrka det!

   • Hört om.att det kan vara för att moderkakan ligger lågt och skaver så att säga + att jag kör upp en applicator I hårdplast varje dag 3ggr dagligen…Inte bästa för upprepade och torra slemhinnor + hud..

   • Hej var blod i trosskyddet nu på morgonenen sen kom det en stor klump av levrat blodmassa. Fick kom på ul idag istället för imorgon, konstaterat missed abortion v8 just efter ultraljudet. Nu på sjukhuset och inväntar tabletter för att stöta ut det, fan fan.

 53. Hej sitter med droppar sedan lördag först rött sedan brunt Sön och idag. Idag droppar det lite även när man går på toa. Tidigare bara I trosskydd. Inga smärtor förutom vid förstoppning. Är v12 nu läst att man först skall blöda igenom en binda innan det är nån fara. Nipt och ultraljud onsdag I veckan men kommer vara orolig tills dess…. Går på lutinus så lite osäker om det kan påverka något. Usch…tar sista lutinus denna Sön…

 54. Är väldigt glad över att ha läst hela denna långa tråden då jag haft fullständig panik idag. Jag går in i vecka 6 imorgon, detta är min första ”riktiga” graviditet efter 4 inseminationsförsök på klinik. Första försöket i maj förra året plussade jag 2 dagar innan BM men det blödde ut dagen efter BM. Den gången började det med smärtor, sedan hade jag en liten rosa flytning/blödning för att senare på natten få störtblödningar. Följande två inseminationsförsök misslyckades.

  Detta försöket lyckades och jag vet att det fortfarande är väldigt tidigt men har varit sååå glad sedan jag plussade för nu 9 dagar sedan på BM.
  MEN. Idag när jag kom hem från stallet och torkade mig efter ha kissat så var där en rosa flytning/blödning på pappret. Panik. Tänkte direkt att nu är det kört. Nu ett par timmar senare är det fortfarande rosa på pappret och vid 2 tillfällen en pytteliten blodklump. Jag har dock inte ont alls vilket är lite lugnande men jag är såklart orolig. Googlat och givetvis bara massa negativa trådar om MF… Men så trillade jag in här och känns så skönt att hoppet kanske faktiskt inte är ute, att få läsa att det KAN gå vägen ändå!

  Är bokad på mitt första UL om först 2 veckor, vet någon om det går att se nåt såhär tidigt om jag ringer på måndag och ser om jag kan få komma tidigare? Eller hade ni haft is i magen och väntat?

  • Tycker inte du ska ha is i magen! Ring och fråga hur tidigt man kan komma in, det är SÄMST att gå runt och bara undra och oroa sig. Håller tummarna!

   • Tack för svar, nej jag kommer att ringa imorgon. Hade hoppats att det skulle ha upphört nu under natten men det har det inte. Det är inte mer tack och lov (så det är inte som händelseförloppet första gången) men det är fortfarande rosa på pappret nu på morgonen så jag kommer ringa kliniken direkt imorgon bitti…:/

  • Hej
   Ring och tjata och be och få komma akut. Förklara hur orolig du är och din historik. Bättre att få veta på en gång istället för att ömsom hoppas/oroa sig. Alt betala det privat om de inte vill…

 55. Likt många andra hittade jag denna tråd efter panikgooglande efter att jag börjat blöda tidigt i graviditeten. Jag hade ett missfall i somras och blev snabbt gravid igen. När jag upptäckte bruna flytningar i vecka 5 denna gång så tänkte jag såklart – fan också, ett missfall till. Jag var bombsäker. MEN det var inget missfall Nu ligger jag här på soffan gravid i vecka 24 och allt har gått bra. Jättefint KUB och RUL, jag har en liten pojke som ligger och bakas där i. Visserligen är han inte här än men jag känner mig så säker på att detta kommer gå vägen och den här tråden gjorde mig så glad och lättad när jag hade panik i höstas och började googla. Så jag hoppas nu att jag kan lugna någon – det behöver inte vara missfall ❤️

 56. Hej.
  Tack så jättemycket till dig som startade denna tråd ❤
  Att googla när man är orolig är verkligen att skrämma upp sig själv!

  Jag är gravid i vecka 5+0 idag, igår var det brun/beiga flytningar och idag rosa/bruna flytningar. Det är bara på pappret när jag torkar mig. Jag är gravid med 5e barnet, tror inte jag haft detta i dom andra graviditeterna så därför gör det mig extra orolig.

  Att läsa denna tråd inser man att det inte behöver vara något missfall utan att det faktiskt kan vara fullt normalt.

  Hoppas lilla livet stannar i magen, jag har ny partner sedan 4 år tillbaka så detta är hans första

 57. Hej
  Jag märkte imorse när jag skulle torka mig att det var ljusrosa på pappret, såklart fick jag panik och googlade runt, vilket inte gav något positivt besked. Jag är gravid i vecka 5+4 idag. Senare under dagens gång har jag haft en binda på mig och det har kommit kanske 5 väldigt små fläckar som har vart brunt. Jag har varit orolig hela dagen och pratat med MVC, och de sade att det var helt normalt och att jag skulle ta det lugnt nu i helgen.

  Till saken, tack för att du skapade denna sida för oss oroliga blivande mammor. Jag hade nästan gett upp hoppet med tanke på att det är min första graviditet och jag fick bara negativa sökresultat på google. Tack för alla som skriver här och har väldigt fina berättelser! Det enda jobbiga är att jag måste ha is i magen tills första UL om en månad (!) Hoppet har iallafall inte gett upp hos mig ännu.

 58. Jag lovade mig själv att skriva här när bebisen kommit, och det har han gjort <3
  Jag panikgooglade också när jag i vecka 14 fick en brun flytning med en liten klump i. Fick det kollat dagen efter och min doktor sa att brunt är ingen fara och att missfall efter vecka 13 är ytterst ovanligt, särskilt med alla checkups vi haft (jag bor utomlands och vid vecka 14 hade jag säkert haft 5 ultraljud).
  Två veckor senare kom det en mycket mörkare brun flytning. Mitt mod sjönk såklart men det var ju ingen röd blödning. Dock höll den i sig i flera dagar och på dag 5 av brun flytning åkte jag kollade det igen. Allt var ok och nu fick jag lova att bara komma vid en riktig blödning.
  Två veckor senare var jag i Sverige, alltså i vecka 18, och återigen kom bruna flytningar. Eftersom jag skulle flyga och hade läst att man inte ska flyga med aktiva blödningar kontaktade jag 1177 som skickade mig till gynakuten. Återigen så var allt ok, det fanns gammalt blod i mig och de kunde inte säga varifrån.
  Efter det fick jag inga mer bruna flytningar.
  Så till dig som hamnat här och är efter vecka 13, det behöver inte vara nånting. Såhär i efterhand hade jag kanske kunnat ha lite mer is i magen men det är så stressande att försöka leva som vanligt och samtidigt springa på toa för att kolla om det kommit mer. Åh den ångesten! Han var värd det dock, 1000 gånger om.
  Lycka till!!

 59. Hej och stort tack till dig som startat denna tråd. Har precis som många andra beslutat mig för att vissa hemsidor är förbjudna men kunde ändå inte låta bli att åtminstone skriva mina symptom i sökfältet. Första sidan jag valde att klicka in mig på är här. Och vilken tur jag har.
  Är i v 12. (11+5) och har sedan i lördags (3 dagar) haft små ljusrosa/gammelrosa flytningar en handfull gånger. Det känns som att det kommer igång när jag rör på mig? Framförallt böjer mig. Har KUB på fredag men svårt att vänta tills dess även om alla texter lugnar mig. Har fått en tid idag hos en annan klinik för att se att bebis mår bra.

  Tack igen för alla lugnande ord ❤️

 60. Hej alla! Hittade denna sida i början av min graviditet. Jag hade färgade flytningar och lite blod från och till. Det började ett par dagar efter plus och slutade inte helt förrän v12 nångång. Nu är ja i v. 31 och allt verkar bra med bebis. Dessa blödningar gjorde mig väldigt orolig då jag även haft flera missfall men i juni får vi en bebis

  • Vad skönt, stort grattis!
   Jag blir så glad över alla er som återvänder för att meddela att det gick bra, det är sån vacker omtanke om andra kvinnor i samma sits.
   Tack Emelie ❤

 61. Jag vill bara säga ett stort tack till dig som startade denna tråd. Har suttit med gråten i halsen och haft ångest fram tills jag hittade hit. Är i vecka 13 och hade rosa flytning igår kväll och även lite idag men har lugnat mig med att det förmodligen beror på att jag ansträngde mig lite för hårt fysiskt igår.

 62. Tack till trådstartaren! Är gravid i vecka 10 och är så orolig att jag skakar. Imorse fick jag bruna (inte ljusbruna, mer åt det mörkbruna hållet) flyttningar och har fått dem vid tre tillfällen nu under dagen. Är så orolig att jag knappt kan tänka på annat. Har någon annan också haft det så i vecka 10 som det har gått bra för? Bokade tidig UL som jag har om två dagar, så får härda ut tills dess. Är så rädd att det inte ska gå vägen.

 63. Hej! Jag är också en av er som hittade detta inlägget efter att ha haft rosafärgade flytningar precis i början av graviditeten.. jag kommer ihåg hur orolig jag var, men allt var bra och normalt och för några dagar sen föddes vår son ♥️ Håll ut alla ni oroliga mammor, många kramar till er alla!

 64. Hej och tack för alla era berättelser! Känner mig lite lugnare nu. Gick på toa och såg rosa färgat på pappret, med en gång tänkte jag det värsta.. Är gravid med 3e barnet i vecka 8, och har tidigare haft ett missfall i v 6. Jag hoppas så att detta går vägen!

  Stort tack till er alla ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *