Vegetarisk kebab

vegetarisk-kebab

  • Ett paket vegetarisk kebab (280 gram, räcker till cirka 4 stora tortillas)
  • rödlök
  • tomat
  • Rydbergs vitlökssås
  • krispig sallad
  • tortillabröd
  • riven ost

 

1. Stek kebaben. (Om du använder Hälsans Kök, tillsätt INTE salt. Den är redan kraftigt saltad, och jag smaksätter den inte med något, utan steker den bara i neutral olja, typ rapsolja.)
2. Hacka grönsakerna och riv osten.
3. Lägg ut en tortilla, lägg i lite ost och släng in den i mikron en halv minut, så att osten smälter och tortillan mjuknar.
4. Lägg på alla andra ingredienser och ha på rikligt av den göttiga vitlökssåsen. Lämna lite utrymme längst ner på tortillan så du kan vika upp botten innan du rullar den, som ett proffs.
5. Rulla ihop, sätt dig framför tv:n, och njut framför valfri film/serie.

vegetarisk-kebab2

 

 

 

 

 

(Jag lagade den på vege-kebab från Hälsans Kök igår, trots att jag inte tycker om det märket, men å andra sidan hade vi det i frysen, och jag har ju mitt nyårslöfte, så det var det enda rätta att göra. Men annars finns det ett annat märke som jag har hittat i välsorterade Coop-butiker som smakar mycket bra och som jag hellre använder.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *